Een aantal weken geleden heb ik een woning gekocht in Hengelo. De woning die ik had gekocht was echter wel toe aan een verbouwing. Ik wilde graag onder andere de badkamer en de keuken vervangen omdat deze in een erg oude en slechte staat verkeerde. Ook wilde ik graag de tegelvloer in de woonkamer vervangen door een pvc vloer. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf die mooie PVC vloeren aanbiedt tegen een lage prijs. ik ging op het internet op zoek naar PVC vloeren Hengelo.

Website

Toen ik op zoek ging naar PVC vloeren Hengelo kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had daarom ook een aantal websites bezochte n met elkaar vergeleken voordat ik terecht kwam op de website van Tegelmaxx. Op de website van Tegelmaxx is erg veel informatie te vinden over de producten die het bedrijf aanbiedt en wat het bedrijf zelf belangrijk vindt om aan te bieden. Ze bieden onder andere een erg ruim assortiment aan waardoor je erg veel keuze hebt tussen veel verschillende vloeren. Nadat ik de informatie had gelezen besloot ik een kijkje te nemen in het assortiment. De prijzen die ze voor de vloeren hanteren zijn ook erg laag in vergelijking met de ander websites die ik had bezocht. Daarom ben ik ook overgegaan tot een aankoop de vloer ligt er momenteel in en ziet er erg goed uit.