Ik heb na het behalen van mijn studie een aantal jaar gewerkt voordat ik een woning kon kopen in Nijmegen. De woning die ik had gekocht was echter wel toe aan een verbouwing. Ik had in de eerste maand de keuken, de badkamer en de woonkamer verbouwd. Ik wilde de tuin ook graag opknappen omdat ik dit een belangrijke plek vindt vooral in de zomer. Ik ging daarom op het internet op zoek naar hoveniers Nijmegen.

Super goede website

Toen ik op het internet op zoek ging naar hoveniers Nijmegen kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op http://www.schouten-hoveniers.nl/hovenier-nijmegen/ . De website is erg overzichtelijk en er is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ze bieden de klanten onder andere de mogelijkheid aan om jouw eigen droomtuin te verwezenlijken. Nadat je jouw droomtuin hebt aangelegd moet deze natuurlijk ook onderhouden worden. Je kan er daarom ook voor kiezen om het onderhoud door Schouten Hoveniers te laten doen. Je hebt dan de mogelijkheid om wekelijks, maandelijks of een aantal keer per jaar onderhoud te laten verrichten aan jouw tuin zodat je tuin erg goed uit blijft zien.