Bent u momenteel op zoek naar zeer kwalitatieve horren? Dan bent u bij Unilux zeker aan het juiste adres! Hier hebben ze een zeer groot assortiment aan verschillende horren en daardoor zit er altijd wel een hor tussen die volledig voldoet aan uw wensen. Bent u benieuwd naar de horren die Unilux te bieden heeft aan u? Bekijk dan snel de website of ga langs bij een van de vele dealers verspreid in heel Nederland.

horren

Over Unilux

Unilux is een bedrijf dat al vele jaren lang gespecialiseerd is in het maken van horren. Om precies te zijn al vanaf het jaar 1990. Zij hebben hiervoor een eigen fabriek in Nederland en kunnen hierdoor altijd de allerbeste kwaliteit bieden. Zo beheersen zij alle processen tijdens het maken van horren. Vanaf de productontwikkeling tot aan de levering en reparatie zelf. Daarnaast hebben ze nog vele andere voordelen naast de zeer goede kwaliteit die zij standaard bieden. Zo geven zij standaard 5 jaar garantie op alle horren.

 

Eigen ervaring

Een tijdje geleden heb ik via de website van Unilux ook een aantal horren besteld voor in mijn nieuwe woning. De horren zijn allen van zeer hoge kwaliteit en dit is er ook zeker vanaf te zien. Alle horren worden precies op de maat gemaakt die u nodig heeft en u krijgt ook nog eens 5 jaar garantie. Ik zou het zeker weten iedereen aanraden om horren te gaan bestellen op de website van Unilux.