Ik had een woning gekocht in Rotterdam en de woning die ik had gekocht beschikte nog niet over meubels. Ik woonde tot voorheen altijd bij mijn ouders en ik had dus niet genoeg meubels voor een compleet huis. Ik had een aantal nieuwe meubels gehaald voor mijn woning en ik besloot ook om op het internet op zoek te gaan naar een nieuwe bed. Ik ging op het internet op zoek naar waterbedden Rotterdam om een goed waterbed te vinden.

Website van Hendriksen Slaapcomfort

Toen ik op het internet op zoek ging naar waterbedden Rotterdam kreeg ik aardig veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van Hendriksen Slaapcomfort.. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten te bieden heeft. Ik wilde zelf graag een waterbed omdat ik dit erg prettig vindt om op te slapen. Ik had een bezoek gebracht aan de showroom omdat de informatie die op de website stond vermeld mij erg aansprak. Ik werd erg vriendelijk geholpen en ik ben vervolgens overgegaan tot een aankoop van een waterbed. Ik ben zelf super tevreden over Hendriksen Slaapcomfort omdat ze beschikken over erg goede service en ze hanteren aantrekkelijke prijzen.