Ik heb een aantal dagen geleden verhuisd naar een woning in Nijmegen. De woning die ik had gekocht was echter wel toe aan een verbouwing. Het sanitair was in een erg oude en slechte staat. Ik wilde daarom onder andere graag de keuken en de badkamer verbouwen. Ik vind het ook erg belangrijk dat het water dat hij de kraan of douche komt snel warm is. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een warmtepomp boiler. Toen ik hier naar zocht kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken voordat ik terecht kwam op de website van Boiler Markt.

Boiler markt

Goede website

Toen ik terecht kwam op de website van Boiler markt kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Er is erg veel informatie op de website te vinden over de producten die het bedrijf aanbiedt. Ook is er erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf zelf belangrijk vindt. Ze vinden de  service die ze bieden onder andere erg belangrijk daarom beschikken ze ook over gratis en snelle verzending, dat het bedrijf 24/5 beschikbaar is en dat je 2 jaar garantie krijgt. Na het lezen van deze informatie ben ik overgegaan tot een aankoop. De boiler was snel geleverde n werkt super goed.