Meer informatie over het werken bij Hubo kunt u allemaal op de website lezen. Na het lezen van alle informatie was ik erg geïnteresseerd in dit bedrijf. Mij leek het zeer leerzaam om meer informatie op te doen als winkelier. Ik ben een harde werker en heb een erg positieve instelling. Ik kon mijzelf goed vinden in alle vereiste en besloot mijn CV naar Hubo Amstelveen op te sturen.

Leerzaam en ervaren bedrijf

De reactie van Hubo Amstelveen was erg positief. Zij nodigde mij uit voor een gesprek. Tijdens het gesprek met de directeur van Hubo Amstelveen vertelde hij mij dat hij mijn CV en motivatiebrief erg goed vond. Hij was enthousiast en wilde dat ik de nieuwe toevoeging in het team werd. Al vrij snel kreeg ik meer informatie over Hubo Amstelveen en werd ik zelf ook steeds positiever. Na een tijdje overlegd te hebben besloot de directeur dat ik de geschikte medewerker was.

Conclusie werken bij Hubo

In de korte periode heb ik al erg veel geleerd bij Hubo. Een ervaren bedrijf met erg aardige medewerkers. Zij helpen mij met het helpen en adviseren van klanten zodat ik het steeds sneller op eigen benen kan. Voor meer informatie over Hubo, bekijk de website.

 

Meer weten over meubilair? Kijk dan hier.