Ik had een aantal maanden geleden een huis in Den Bosch gekocht. Ik ging hier samen met mijn vriendin wonen. De woning was echter wel toe aan een renovatie. Ik had de badkamer op laten knappen. Ik had een nieuwe keuken laten plaatsen omdat de oude keuken die er in zat erg verouderd was en in slechte staat verkeerde. De achtertuin was er erg slecht aan toe en die heb ik laten opknappen door een hovenier. Ik had een aantal nieuwe meubels gekocht voor in het huis. Nadat het huis helemaal was opgeknapt en ik er samen met mijn vriendin gaan wonen. Nadat we er een week woonde kwam ik erachter dat een aantal kozijnen  erg verrot waren. Ik besloot dus om op zoek te gaan naar een bedrijf die kozijnen vervangt. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op timmerbedrijfdevalk.nl/.

timmerbedrijfdevalk.nl/

Aankoop

Nadat ik de informatie had doorgenomen die op timmerbedrijfdevalk.nl/ stond vermeld. Besloot ik om contact op te nemen met het bedrijf. Ze bieden een erg ruim assortiment aan in een aantal verschillende. Ze beschikken over erg lange ervaring. De kozijnen waren in een erg korte tijd geplaatst en ik was zeer tevreden over het resultaat.