Mijn vriendin is sinds een aantal weken de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Ze zocht echter nog wel een glazenwasser die de ramen van haar pand schoon zou kunnen maken. Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren geweest en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken wakmen we uiteindelijk terecht op de website van Schoonmaakbedrijf Quick & Clean.

 

De website van Schoonmaakbedrijf Quick & Clean

Toen we nadat we een tijdje op het internet hadden gezocht uiteindelijk terecht kwamen op de website van Schoonmaakbedrijf Quick & Clean, kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is onder andere erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Na het lezen van de informatie besloot mijn vriendin om contact met het bedrijf op te nemen.

 

Erg goede raamreiniging

Mijn vriendin werd erg vriendelijk te woord gestaan en besloot om samen met het bedrijf in gesprek te gaan. Na het gesprek besloot mijn vriendin om de ramen van haar pand door Quick & Clean schoon te laten maken. Ze hebben dit nu een aantal keer gedaan en ze doen dit streeploos. We zijn dus erg tevreden over Schoonmaakbedrijf Quick & Clean.