Ik had een aantal weken geleden met mijn vriendin een nieuwe woning gekocht in Nijmegen. De woning die we samen hadden gekocht verkeerde echter wel in een verouderde en slechte staat. We houden allebei erg van een moderne uitstraling dus we wilde het huis graag gaan verbouwen. We wilde onder andere graag de keuekn en de badkamer renoveren. We gingen daarom ook op zoek naar een goede led dimmer zodat onze keuken en badkamer een modernere uitstraling zouden krijgen.

led dimmer

Website van Letsleds

Toen we op het internet op zoek gingen naar een goede led dimmer kregen we erg veel zoekresultaten. We hadden een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat we uitkwamen op de website van Letsleds. Het bedrijf beschikt over een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie vermeld over de producten die ze aanbieden en over wat het bedrijf zelf belangrijk vindt Na het lezen van de informatie besloot ik om een kijkje te nemen in het assortiment. Ze bieden erg veel verschillende producten aan dus je hebt erg veel keuze

 

Aankoop

Nadat we een aantal led dimmers met elkaar hadden vergeleken zijn we overgegaan tot een aankoop. De prijzen die ze voor de producten hanteren vonden we ook relatief laag in vergelijking tot de websites die we bezocht hadden. Nadat de led dimmers waren geïnstalleerd zag onze badkamer  en keuken er erg goed en modern uit. We zijn daarom ook erg tevreden over de led dimmers van Letsleds.