Ik was op zoek naar een Geberit inbouwreservoir dit model was mij aangeraden via een goede vriend van mij. Ik had mijn badkamer opgeknapt en ik wilde graag een nieuwe wc plaatsen. De vloer van de badkamer lag er echter al  in dus ik was op zoek naar een wandcloset en een inbouwreservoir zodat de vloer niet opnieuw opengebroken zou moeten worden. Ik was op zoek naar een inbouwreservoir die maar weinig energie zou verbruiken en minder water zou verbruiken.

Geberit inbouwreservoir

Internet

Ik ging op zoek op het internet en ik kwam na een tijdje te hebben gezocht op de website van Toiletmarkt. Er was erg veel informatie op de website te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en waar ze voor staan. Ik was op zoek naar een Geberit inbouwreservoir. Onder het kopje inbouwreservoir waren 2 modellen van Geberit te vinden. Onder de producten die ze aanbieden was ook erg veel informatie te vinden over inbouwreservoirs. Ik ben vervolgens overgegaan tot een aankoop en de monteur was er de volgende dag al. Ik was super tevreden met de monteur hij was erg vriendelijk en had het erg snel geplaatst. Ik ben ook zeer tevreden met het product dat ik gekocht hebt van Toiletmarkt.