keukenEen speciale Keuken Wageningen kunt u zeker vinden bij het bedrijf Keuken en Keukens. Het bedrijf van Frits Reijmers heeft erg veel voordelen. Het wordt zeker aangeraden, vanwege de goede service en de beste kwaliteit. De keuken is speciaal voor u ontwerpen,  met alle eisen en wensen die u heeft erin verwerkt.

Ontworpen door Frits Reijmers

Frits Reijmers is het bedrijf Keuken en Keukens een aantal jaren geleden begonnen. Hij werkt in zijn eentje, wat veel kosten bespaard. Ook is het erg voordelig als u steeds contact heeft met 1 en dezelfde persoon. Frits levert verschillend werk en maakt prachtige ontwerpen voor een keuken die helemaal bij u past. Uw mening staat voorop en hier wordt goed naar geluisterd. Op de website van Keuken en Keukens zijn erg veel positieve recensies te lezen, van klanten door heel Gelderland. Door alle positieve feedback en de jarenlange ervaring is Keuken en Keukens een erg goed bedrijf in de keukenbranche.

Persoonlijke ervaring Keuken Wageningen

Ik was op zoek naar een nieuwe Keuken Wageningen, toen ik terecht kwam bij Keuken en Keukens. Frits heeft mij erg goed geholpen met het zoeken naar een nieuwe keuken voor in mijn huis in Wageningen. Het eindresultaat is prachtig en vooral door de goede service zal ik zeker vaker terugkomen bij Keuken en Keukens voor een andere keuken!