Voor het beste meubilair kunt u naar de website van Voorbrood Meubelen Zevenhuizen. Prachtig meubilair voor een scherpe prijs.

naar de website

Voorbrood Meubelen Zevenhuizen

Wij bij Voorbrood Meubelen Zevenhuizen hebben veel ervaring in ons vak, omdat we al sinds 1918 een echt familiebedrijf zijn. Onze klanten kunnen we altijd blij maken en we worden ook de meest klantvriendelijke meubel showroom van Rotterdam genoemd. Wij bieden onze klanten de beste service aan met een minimum van 2 jaar garantie op elk product. Ook hebben we onze eigen bezorgservice door heel Nederland! Ons werk doen we altijd met passie en liefde waardoor we ook altijd het beste resultaat kunnen leveren voor onze klanten. Heeft u vragen en/of een probleem? Wij staan altijd voor u klaar.

Outlet? Ga naar de website

Op onze site is een outlet voor boxsprings en bedden te vinden. Hier is dus flinke korting te pakken en kunt u dus nog voordeliger producten kopen. Als u iets niet kan vinden dan kunt u het ons laten weten, omdat wij maar slechts een gedeelte van ons aanbod op de site aantonen. Benieuwd wat nu in de korting zit? Bezoek onze site!